Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğin başını okşamak

Rüyada bir erkeğin başını okşamak

Rüyada bir erkeğin başını okşamak maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, birçok dertle muhatap olacağına, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeğin başını okşamak gördüyseniz:

  • Size ilham veren kişilerle iş birlikleri yapabilir, alışılmadık yerleri ziyaret edebilir veya ilginç kişilerle fikir alışverişleri yapabilirsiniz.

Rüyada bir erkeğin başını okşamak yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğun başını okşamak yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Rüyada sevgilinin başını okşamak hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yılanın başını okşamak büyük tartışmalar yaşanacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine alamet eder.

Rüyada aslanın başını okşamak zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada birinin başını okşamak iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada köpek başını okşamak sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine tabir olunur.

Rüyada baş okşamak çok hayırlı işlere gireceğine, problemlerinin biteceğine, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments