Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeği okşamak

Rüyada bir erkeği okşamak

Rüyada bir erkeği okşamak eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, ipliklerini pazara çıkaracağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, maddi konuda zayıflayacağına, bereketli günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada bir erkeği okşamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda zayıflıklarınızın arttığını gözlemleyebileceğiniz bir aylık sürece giriyorsunuz.

Rüyada erkek çocuğun başını okşamak ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına yorulur.

Rüyada bir erkeğin yüzünü okşadığını görmek her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine inanılır.

Rüyada bir erkeği okşamak elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkeğin yüzünü okşamak kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, kalp kırmayacağına inanılır.

Rüyada erkeğin saçını okşamak yüzlerin asılacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin saçını okşamak aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, imkânlarının da genişleyeceğine işaret eder.

Rüyada erkeğin yüzünü okşamak içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına inanılır.

Rüyada bir erkeğin başını okşamak çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, eline geçen kazancı daha da arttıracağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments