Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğin saçını okşamak

Rüyada erkeğin saçını okşamak

Rüyada erkeğin saçını okşamak hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına işaret eder.

Rüyada erkeğin saçını okşamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda olaylar aydınlanmaya veya elinize yeni bilgiler gelmeye başlıyor olabilir.

Rüyada bir erkeğin saçını okşamak rahat yaşayacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkeğin saçını okşamak kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada bir kızın saçlarını okşamak yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin saçını okşamak ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin saçını okşamak içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızın saçlarını okşamak askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına alamet eder.

Rüyada birinin saçını okşadığını görmek rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza rivayet eder.

Rüyada başkasının saçını okşamak umduğunu bulamayacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, şansın yüze güleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments