Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğin saçını okşamak

Rüyada bir erkeğin saçını okşamak

Rüyada bir erkeğin saçını okşamak günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına işarettir.

Rüyada bir erkeğin saçını okşamak gördüyseniz:

  • Sabah saatlerinde sizi herhangi bir sorumluluk altına sokabilecek şeyleri kabul etmekten kaçınmalısınız.

Rüyada bir erkeğin saçını okşamak maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, daha pozitif biri olacağına alamet eder.

Rüyada erkeğin saçını okşamak başarılar elde edileceğine, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada birinin saçını okşadığını görmek sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına işaret eder.

Rüyada saçının okşadığını görmek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilinin saçını okşamak işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin saçını okşamak sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine inanılır.

Rüyada bir kızın saçını okşamak hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, kısmetinin açılacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada kızın saçlarını okşamak bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments