Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek organını büyük görmek

Rüyada erkek organını büyük görmek

Rüyada erkek organını büyük görmek ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına işarettir.

Rüyada erkek organını büyük gördüyseniz:

  • Hızla fikir değiştirmek veya dışarıdan istikrarsız görünebilecek tavırlar içerisine girmek doğru olmayabilir.

Rüyada büyük erkek organı görmek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek organını büyük görmek iyi anlaşacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına rivayet eder.

Rüyada kızda erkeklik organı görmek bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada erkek organı hissetmek sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, kişinin afiyette kalacağına rivayet eder.

Rüyada kadını erkek organlı görmek geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, yüzünü güldüreceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin erkek organını görmek kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına işaret eder.

Rüyada erkek organını kıllı görmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, zorluklarla boğuşulacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada kadında erkek organı görmek kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments