Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek organı kesmek

Rüyada erkek organı kesmek

Rüyada erkek organı kesmek kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, evi kendisinin çekip çevireceğine, kendini toparlayamayacağına, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, kişinin her türlü zenginliğine tabir olunur.

Rüyada erkek organı kesmek gördüyseniz:

  • İleri düşünceli olmanız çeşitli kazanımlara yol açabilir.

Rüyada erkek organı kesmek hoşluk içinde olacağına, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına alamet eder.

Rüyada erkeklik organını kesmek girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, adından konuşulur olacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada kadında erkek organı görmek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine delalettir.

Rüyada erkeklik organının uzadığını görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük erkek organı görmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadının erkeklik organı olduğunu görmek çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına inanılır.

Rüyada eşinin erkeklik organını görmek yaşananları unutturacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine delalettir.

Rüyada erkek üreme organı görmek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments