Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek organlı kadın görmek

Rüyada erkek organlı kadın görmek

Rüyada erkek organlı kadın görmek hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, üzüleceğine ve yıkılacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek organlı kadın gördüyseniz:

  • Yetersiz kalabilirsiniz, gerilimler sizi körükleyebilir.

Rüyada bir kadında erkek organı görmek her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadını erkek organıyla görmek kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, evindeki huzurun bozulacağına rivayet eder.

Rüyada kadında erkeklik organı görmek elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına alamet eder.

Rüyada kadının erkeklik organı olduğunu görmek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadının erkek organının olduğunu görmek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine işaret eder.

Rüyada kadın erkek organı görmek kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına işaret eder.

Rüyada kadının erkek organı görmek çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada erkekte kadın organı görmek işinin gücünün hep rast gideceğine, eğitim hayatında başarıların artacağına, mahsullerin fazlalaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments