Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının erkek organı görmek

Rüyada kadının erkek organı görmek

Rüyada kadının erkek organı görmek aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, çok hayır duası alacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, bereketin ve karın artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadının erkek organı gördüyseniz:

  • Yaşadığınız ya da çalıştığınız yerde bazı değişiklikler yaparak masrafları kısabilirsiniz.

Rüyada kadını erkek organlı görmek sıkıntılarının son bulacağına, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, yüceltileceği sözler duyacağına işaret eder.

Rüyada erkek ve kadın organı görmek büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, insanların takdirine mazhar olacağına tabir olunur.

Rüyada kadının erkek organının olduğunu görmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada kadının erkek organı olduğunu görmek uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına rivayet eder.

Rüyada kadında erkek organı görmek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, anne baba duası alınacağına, bolluk içinde yaşamaya işaret eder.

Rüyada erkek kadın organı görmek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, kötü günler geçireceğine yorulur.

Rüyada kadının erkeklik organı olduğunu görmek zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadını erkek organıyla görmek disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments