Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının erkek organı görmek

Rüyada başkasının erkek organı görmek

Rüyada başkasının erkek organı görmek daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, çok rahat bir döneme gireceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine delalet eder.

Rüyada başkasının erkek organı gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirmenizi sağlayacak aktivitelerle ilgilenmeniz öz güveninizi arttırabilir.

Rüyada erkek ve kadın organı görmek himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kadında erkek organı görmek işlerinin sarpa saracağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına delalet eder.

Rüyada erkek kardeşinin organını görmek maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, kazalara ve belalara yakın duracağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına delalet eder.

Rüyada kıllı erkek organı görmek hayallerin gerçekleştirileceğine, büyük adımlar atacağına, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine işarettir.

Rüyada erkek organını kıllı görmek Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek cinsiyet organ görmek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine işarettir.

Rüyada eşinin erkeklik organı görmek sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, güzel günlerin sona ereceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kızı erkek organıyla görmek parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, çoluk çocuğundan zarar göreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments