Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının erkeklik organı görmek

Rüyada kadının erkeklik organı görmek

Rüyada kadının erkeklik organı görmek takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, birlik ve dayanışma halinde olacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, insanlardan uzaklaşacağına, sorunlarından arınacağına, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına alamet eder.

Rüyada kadının erkeklik organı gördüyseniz:

  • Yaklaşmakta olan olaylar plan yapmanızı gerektirebilir.

Rüyada erkek kadın organı görmek zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadında erkeklik organı görmek kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, daha sonra işlerin açılacağına, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada kadının erkek organı olduğunu görmek etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, kişinin gönlünü alacağına, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine delalet eder.

Rüyada kadını erkek organıyla görmek çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, kısmetlerin çoğalacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine inanılır.

Rüyada kadının erkeklik organı olduğunu görmek satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada erkek ve kadın organı görmek maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, maddi güç sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Rüyada erkek organlı kadın görmek büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadının erkeklik organı görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments