Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek kadını öpmek

Rüyada erkek kadını öpmek

Rüyada erkek kadını öpmek parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, duraklama yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, kişinin hedeflediği işi alacağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada erkek kadını öpmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda kendi kararlarınızı bizzat kendiniz vermelisiniz.

Rüyada erkek kadını öpmek yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına alamet eder.

Rüyada tanımadığı kadını öpmek ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadının elini öpmek kısmetlerinin ve şansının artacağına, içini açmaya karar vereceğine, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kadını öpmek çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadını dudağından öpmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına inanılır.

Rüyada tanımadığın kadını öpmek çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine inanılır.

Rüyada güzel kadın öpmek kendisine gelir getiren yolların açılacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına inanılır.

Rüyada yabancı bir kadını öpmek iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments