Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın kadını öpmek

Rüyada tanımadığın kadını öpmek

Rüyada tanımadığın kadını öpmek fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, iş sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, çekilen hasretin biteceğine, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, kafasının rahat olacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığın kadını öpmek gördüyseniz:

  • Yenilikleri farkına varma konusunda çevrenizdekilerin yardımını kabul etmelisiniz.

Rüyada tanımadığı bir kadını öpmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığı kadını öpmek yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın kadını öpmek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada tanımadığın bir kadını öpmek Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir erkeği öpmek sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, ekonomik olarak kalkınacağına, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın kızı öpmek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına inanılır.

Rüyada tanımadığı birini öpmek baht açıklığına ve şansın döneceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına yorulur.

Rüyada tanımadığını öpmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, kazancın düşeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments