Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı kadının elini öpmek

Rüyada yaşlı kadının elini öpmek

Rüyada yaşlı kadının elini öpmek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada yaşlı kadının elini öpmek gördüyseniz:

  • Bazı olayların, işlerin ya da planların nasıl olması gerektiği hakkında kesin fikirleriniz olabilir veya belli bir rutinin peşinden gidiyor labilirsiniz.

Rüyada yaşlı kadının elini öpmek ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine inanılır.

Rüyada yaşlı kadın elini öpmek yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Rüyada yaşlı kadın el öpmek pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, yeniden doğmuş gibi olacağına yorulur.

Rüyada yaşlı kadınların elini öpmek kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine işarettir.

Rüyada yaşlı bir kadının elini öpmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına, başarılarının devamının geleceğine inanılır.

Rüyada yaşlı kadın eli öpmek verilen emeğin boşa gideceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada yaşlı bir kadını öpmek kısmetlerinin kapanacağına, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada yaşlı kadını öpmek çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments