Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kadını öpmek

Rüyada sevdiği kadını öpmek

Rüyada sevdiği kadını öpmek gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına inanılır.

Rüyada sevdiği kadını öpmek gördüyseniz:

  • Çok arzu ettiğiniz kişinin, sizinle aynı duyguları paylaşmadığını anlayıp, hayalkırıklığına uğrayabilirsiniz.

Rüyada sevdiği kadını öpmek büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kadını öpmek özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine inanılır.

Rüyada yaşlı kadın elini öpmek kesesinin dolacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına rivayet eder.

Rüyada kadınları öpmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada ölü kadının elini öpmek verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada güzel bir kadını öpmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine alamet eder.

Rüyada dul kadını öpmek soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı tabir olunur.

Rüyada ölü kadını öpmek gösterişli halinin hemen fark edileceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments