Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel kadın öpmek

Rüyada güzel kadın öpmek

Rüyada güzel kadın öpmek beklentilerine ulaşacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, herkesin şaşırtılacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada güzel kadın öpmek gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğiniz değişiklikler için girişimde bulunmalısınız.

Rüyada güzel kadın öpmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine delalettir.

Rüyada güzel bir kadın öpmek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada güzel bir kadını öpmek istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada güzel bi kızı öpmek hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada güzel kızı öpmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, artık rahat bir nefes alacağına inanılır.

Rüyada güzel birini öpmek işinde verimsiz olacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada güzel bir kızı öpmek az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine tabir olunur.

Rüyada güzel kadın yüzü görmek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments