Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığı kadını öpmek

Rüyada tanımadığı kadını öpmek

Rüyada tanımadığı kadını öpmek sevilen bir eşyanın çalınacağına, bazen istemediği şeyler yapacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına inanılır.

Rüyada tanımadığı kadını öpmek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi değerlendirmenin farklı yollarını bulabilirseniz maddi sıkıntılarınız hafifleyebilir.

Rüyada tanımadığı kadını öpmek yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir kadını öpmek yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, kazancı arttıracağına alamet eder.

Rüyada tanımadığın kadını öpmek kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, borçlanılacağına, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir kadını öpmek devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığın birini öpmek bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine alamet eder.

Rüyada hiç tanımadığın birini öpmek uğranılan zararın paylaşılacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir adamı öpmek yandaşı olan birinin vefat etmesine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığı erkeği öpmek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, böylece büyük kazançlar elde edileceğine, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments