Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı bir kadını öpmek

Rüyada yabancı bir kadını öpmek

Rüyada yabancı bir kadını öpmek akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yabancı bir kadını öpmek gördüyseniz:

  • Kısa bir seyahat veya ziyaret ilginç bilgiler edinmenizi sağlayabilir.

Rüyada yabancı kadını öpmek işlerine dört elle sarılacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına tabir olunur.

Rüyada yabancı kadın öpmek içine büyük bir huzurun dolacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına inanılır.

Rüyada yabancı kadının elini öpmek parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine delalet eder.

Rüyada yabancı bir kadını öpmek sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yabancı birini öpmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, kendisi ile baş başa kalacağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yabancı adamı öpmek ticarette şansının yaver gideceğine, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine inanılır.

Rüyada yabancıyı öpmek büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, rahatlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı birinin elini öpmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments