Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadını dudağından öpmek

Rüyada kadını dudağından öpmek

Rüyada kadını dudağından öpmek hayırlı ve güzel haberler alacağına, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, maddi açıdan zarara uğranacağına, rahat nedir öğreneceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, miras konularında sıkıntılar çıkacağına, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına inanılır.

Rüyada kadını dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Kendi ihtiyaçlarınızı diğerlerinin isteklerinin önüne çıkartın.

Rüyada bir kadını dudaklarından öpmek kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, herkesin rahat edeceğine, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına tabir olunur.

Rüyada kadını dudağından öpmek sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, yeniden bir araya geleceğine inanılır.

Rüyada kadınla dudaktan öpmek duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Rüyada bir kadının dudağından öpmek zenginliğe kavuşacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kadını dudağından öpmek işlerin günden güne bozulacağına, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadının dudağından öpmek sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadını dudaktan öpmek aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyi dudağından öpmek sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments