Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek elini öpmek

Rüyada erkek elini öpmek

Rüyada erkek elini öpmek şans ve bereket kapılarının açılacağına, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, kazancını arttıracağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine yorulur.

Rüyada erkek elini öpmek gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada bir erkeğin elini öpmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada erkeğin elini öpmek mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yaşlı erkek eli öpmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada erkek eli öpmek o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine inanılır.

Rüyada erkek elini öpmek kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, şansının her daim kendisinden yana gideceğine delalet eder.

Rüyada yaşlı erkeğin elini öpmek çok huzurlu bir duruma geleceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nişanlanıp el öpmek iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük birinin elini öpmek bir süre sıkıntı çekeceğine, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments