Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı erkek eli öpmek

Rüyada yaşlı erkek eli öpmek

Rüyada yaşlı erkek eli öpmek etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, ettiği bütün duaların kabul olacağına, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı erkek eli öpmek gördüyseniz:

  • Genellikle kısa ilişkileri tercih edeceksiniz.

Rüyada yaşlı erkek eli öpmek rızık elde edeceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine işarettir.

Rüyada yaşlı erkeğin elini öpmek parasal ferahlığa çıkılacağına, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı elini öpmek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine delalettir.

Rüyada yaşlı kadınların elini öpmek aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına delalettir.

Rüyada yaşlı birinin el öpmek çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine delalettir.

Rüyada yaşlı adam eli öpmek hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, huzursuz ve mutsuz olacağına, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşlıların elini öpmek sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadının elini öpmek geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, karanlığın biteceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments