Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanlanıp el öpmek

Rüyada nişanlanıp el öpmek

Rüyada nişanlanıp el öpmek eğlenceli mekânlara gideceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, iç dünyasında rahata kavuşacağına, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada nişanlanıp el öpmek gördüyseniz:

  • Çok önemli konuları çözmek veya hayatınızda büyük değişiklikler yapmak istiyor olabilirsiniz.

Rüyada nişanlanıp el öpmek cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına delalet eder.

Rüyada nişanda el öpmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada nişanlı birini öpmek iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada nişanlıyı öpmek çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, işbirliği içinde olacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına yorulur.

Rüyada nişanlını öpmek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, güzel haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada nişanlısını öpmek bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, konfor içinde yaşayacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin elinde nişan yüzüğü görmek keyfinden ve neşesinden olacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, daha sevgi dolu biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada nişanlınla el ele tutuşmak onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments