Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğin elini öpmek

Rüyada erkeğin elini öpmek

Rüyada erkeğin elini öpmek çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine işaret eder.

Rüyada erkeğin elini öpmek gördüyseniz:

  • Pozisyonunuzu korumak istiyorsanız arkadaşlarınıza veya ekip çalışmasına ihtiyacınız olacak.

Rüyada erkek elini öpmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkeğin elini öpmek hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada yaşlı erkeğin elini öpmek kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, onlarla arasının açılacağına, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine işaret eder.

Rüyada yaşlı erkek eli öpmek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, işlerin daha kötüleşeceğine delalettir.

Rüyada bir erkeğin elini öpmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına inanılır.

Rüyada erkek eli öpmek elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına rivayet eder.

Rüyada kayınvalide elini öpmek sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş kadının elini öpmek ele güne muhtaç olacağına, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments