Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük birinin elini öpmek

Rüyada büyük birinin elini öpmek

Rüyada büyük birinin elini öpmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, aksine daha da zorlaştıracağına, bir düşmanın kötü haberini almaya, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, darp edileceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine delalet eder.

Rüyada büyük birinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Tekliflere açık olun.

Rüyada büyük birinin elini öpmek hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına rivayet eder.

Rüyada bir büyüğünün elini öpmek uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, yepyeni biri haline geleceğine alamet eder.

Rüyada büyük eli öpmek kendi kabuğuna çekileceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük zatların elini öpmek gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada devlet büyüğünün elini öpmek adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, malın ve paranın da arttıkça artacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyüklerinin elini öpmek hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada bir büyüğün elini öpmek yüksek mertebeye geleceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine delalet etmektedir.

Rüyada din büyüğünün elini öpmek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, malına gelecek zarara, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments