Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı erkeğin elini öpmek

Rüyada yaşlı erkeğin elini öpmek

Rüyada yaşlı erkeğin elini öpmek binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, hayatının zorlaşacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı erkeğin elini öpmek gördüyseniz:

  • Genelde çevrenizdeki kadınlarla iyi ilişkiler kurabileceksiniz.

Rüyada yaşlı erkek eli öpmek iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, umutlarının yarım kalmayacağına, şansa delalet eder.

Rüyada yaşlı erkeğin elini öpmek haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Rüyada yaşlı teyzenin elini öpmek hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına işaret eder.

Rüyada yaşlı bir dedenin elini öpmek rahatsızlık vereceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, kaybettiği şeyi bulmasına tabir olunur.

Rüyada yaşlı adam eli öpmek sıkıntılarının kısa süreceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına işarettir.

Rüyada yaşlı adamın elini öpmek uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uzun süre kendini toparlayamayacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine tabir olunur.

Rüyada yaşlı kadının elini öpmek batıl amele, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı insanların elini öpmek yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, her şeyin iyiye doğru gideceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments