Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek eli öpmek

Rüyada erkek eli öpmek

Rüyada erkek eli öpmek yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına alamet eder.

Rüyada erkek eli öpmek gördüyseniz:

  • Size söylenen şeyleri veya yapılan teklifleri iyi değerlendirmelisiniz.

Rüyada bir erkeğin elini öpmek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, onurlu bir hayat süreceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada yaşlı erkeğin elini öpmek işlerin çığırından çıkacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek elini öpmek sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına delalet eder.

Rüyada erkek eli öpmek verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğin elini öpmek maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, başarılı olacağına işarettir.

Rüyada yaşlı erkek eli öpmek sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine delalet eder.

Rüyada hasta eli öpmek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına inanılır.

Rüyada müdür eli öpmek karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments