Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğin elini öpmek

Rüyada bir erkeğin elini öpmek

Rüyada bir erkeğin elini öpmek çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, büyük sorunlarla boğuşulacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, gerginliğin biteceğine işaret eder.

Rüyada bir erkeğin elini öpmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız hakkında çok fazla şey paylaşmadan kendi fikirlerinizi kendinize saklayarak, tüm gerçekleri öğrenmeye çalışmanız daha doğru olabilir.

Rüyada erkeğin elini öpmek her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine işarettir.

Rüyada yaşlı erkek eli öpmek rahat bir hayat yaşayacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, işlerinde atılıma geçeceğine işaret eder.

Rüyada erkek eli öpmek istediği evde oturacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin elini öpmek üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı erkeğin elini öpmek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek elini öpmek aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına işaret eder.

Rüyada yaşlı kadının elini öpmek işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kişinin elini öpmek üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments