Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek çocuğunu korumak

Rüyada erkek çocuğunu korumak

Rüyada erkek çocuğunu korumak hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, güç kaybedeceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğunu korumak gördüyseniz:

  • Ne yapacaksanız tek başınıza yapmalısınız.

Rüyada erkek çocuğu korumak çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, geçim derdinin olmayacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğunu korumak sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğu korumak rahatının yerinde olacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunu korumak yeni bir sorumluluk altına gireceğine, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına işarettir.

Rüyada küçük çocuğu korumak rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkeği korumak maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, sağlığının kötüye gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeğin seni koruduğunu görmek yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğunu boğulmaktan kurtarmak aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, dertlerine çare bulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments