Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeği korumak

Rüyada bir erkeği korumak

Rüyada bir erkeği korumak isabetli kararlar alacağına, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, işlerinin tutacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, yeni bir işte tartışma yaşanacağına yorulur.

Rüyada bir erkeği korumak gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı hesaplayabilecek zamanınız olacak.

Rüyada erkek çocuğunu korumak yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına alamet eder.

Rüyada erkek çocuğu korumak aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına, çevresindekilerle arasının açılacağına delalet eder.

Rüyada bir erkeğin seni koruduğunu görmek işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeği korumak gördüğü saygının ve sevginin artacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada kadını korumak yokluk içine gireceğine, ödeme güçlü çekeceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine rivayet eder.

Rüyada bir kimseyi korumak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, malının ve parasının da artacağına işarettir.

Rüyada bir bebeği korumak herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, kariyerinde atılım yapacağına, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada civcivleri korumak isteklerine ve arzularına kavuşacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments