Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğin seni koruduğunu görmek

Rüyada bir erkeğin seni koruduğunu görmek

Rüyada bir erkeğin seni koruduğunu görmek borcunu ödeyeceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine yorulur.

Rüyada bir erkeğin seni koruduğunu gördüyseniz:

  • Bırakın kendileri anlasınlar.

Rüyada bir erkeğin seni koruduğunu görmek hikmete kavuşacağına, borçlarının da kapanacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin seni koruduğunu görmek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada askerin seni koruduğunu görmek maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, ticaret hayatına atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin seni koruduğunu görmek gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, işlerin bir anda azalacağına, rüya sahibinin şansının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğunu korumak kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, evdeki nimetin çoğalacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine yorulur.

Rüyada erkek çocuğu korumak kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeği korumak kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada seni seven erkeği görmek güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments