Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek çocuğu korumak

Rüyada erkek çocuğu korumak

Rüyada erkek çocuğu korumak bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğu korumak gördüyseniz:

  • Eğlenceli tahminlerin veya yorumların değil, sağduyunun önemli bir temsilcisi olarak anılmak üzeresiniz.

Rüyada erkek çocuğu korumak istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine rivayet eder.

Rüyada erkek çocuğunu korumak hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada çocuğu korumak bunun için sabırsızlanacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunu korumak ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada küçük çocuğu korumak iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine yorulur.

Rüyada bir erkeğin seni koruduğunu görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına işaret eder.

Rüyada bir erkeği korumak tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine işarettir.

Rüyada annesinin erkek çocuğu olduğunu görmek lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments