Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük çocuğu korumak

Rüyada küçük çocuğu korumak

Rüyada küçük çocuğu korumak aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine alamet eder.

Rüyada küçük çocuğu korumak gördüyseniz:

  • Bir tartışma sonucu tatsız olaylar yaşayacaksınız.

Rüyada küçük çocuğu korumak kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, kısmetlerin ve işlerin açılacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına alamet eder.

Rüyada erkek çocuğu korumak kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, neşeleneceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğu korumak yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunu korumak başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğunu korumak geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, yoksulluktan sonra zengin olmaya tabir olunur.

Rüyada küçük çocuğun evlendiğini görmek açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına işaret eder.

Rüyada küçük çocuğa su içmek varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, daha temkinli ve garantici olacağına alamet eder.

Rüyada küçük bir çocuğu öldürmek kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, kendi patronu olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments