Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu korumak

Rüyada çocuğunu korumak

Rüyada çocuğunu korumak endişelerinin yerini umudun alacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, borcunun kalmayacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılarının artacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunu korumak gördüyseniz:

  • Sırlar veya gizli planlar açığa çıkabilir.

Rüyada küçük çocuğu korumak kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine yorulur.

Rüyada erkek çocuğu korumak onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunu korumak şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine delalet eder.

Rüyada çocuğu korumak hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek çocuğunu korumak neşeleneceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, başarı kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kardeşimi korumak türlü musibetlere uğrayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birilerini korumak çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, rahat bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada kendini korumak için adam öldürmek ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, dertlerin aşılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments