Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğu korumak

Rüyada çocuğu korumak

Rüyada çocuğu korumak zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, konforlu ve rahat hale geleceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına delalet eder.

Rüyada çocuğu korumak gördüyseniz:

  • Para kazanma yöntemlerinizi yenileyebilir, yeni iş kolları bularak o kanala gelir elde etmek isteyebilirsiniz.

Rüyada çocuğu korumak rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına rivayet eder.

Rüyada erkek çocuğunu korumak maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada küçük çocuğu korumak maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, zor günlerin yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada çocuğunu korumak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, çok rahat edeceğine yorulur.

Rüyada erkek çocuğu korumak aile hayatının sorunsuz olacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine alamet eder.

Rüyada devlet adamını korumak aile içindeki huzurun kaçacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir yeri korumak onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşı korumak bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments