Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek çocuğunu boğulmaktan kurtarmak

Rüyada erkek çocuğunu boğulmaktan kurtarmak

Rüyada erkek çocuğunu boğulmaktan kurtarmak hayatının çok daha kolay hale geleceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, yüküne ortak olacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına delalettir.

Rüyada erkek çocuğunu boğulmaktan kurtarmak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya sevdiğiniz kişileri ilgilendiren konularda gerilimler yaşanabilir.

Rüyada erkek çocuğunu boğulmaktan kurtarmak sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine inanılır.

Rüyada çocuğunu boğulmaktan kurtarmak yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, prestij kaybı yaşayacağına, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunu boğulurken kurtarmak ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine alamet eder.

Rüyada boğulan çocuğu kurtarmak kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi çocuğunu boğulmaktan kurtarmak hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, bazı başka desteklere kavuşacağına işarettir.

Rüyada suda boğulan çocuğu kurtarmak aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına inanılır.

Rüyada çocuğu boğulmaktan kurtarmak karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, yoğun stres altında kalacağına alamet eder.

Rüyada havuzda boğulan çocuğu kurtarmak işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, ruhunu güzelleştireceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments