Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğulan çocuğu kurtarmak

Rüyada boğulan çocuğu kurtarmak

Rüyada boğulan çocuğu kurtarmak zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, evde dinlenmek zorunda olacağına, verimli olacak işler yapacağına, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğulan çocuğu kurtarmak gördüyseniz:

  • Evliyseniz eşinizle aranızda iyi iletişim dahi olsa zaman zaman tartışabilirsiniz.

Rüyada boğulan bir çocuğu kurtarmak bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi çocuğunu boğulmaktan kurtarmak kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunu boğulurken kurtarmak iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, şansın önünün kesileceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizde boğulan çocuğu kurtarmak kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada suda boğulan çocuğu kurtarmak ne yapacağını şaşıracağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına işarettir.

Rüyada boğulan çocuğu kurtarmak gözünü en yukarılara dikeceğine, buna rağmen kazanç getireceğine, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına inanılır.

Rüyada bir çocuğu boğulmaktan kurtarmak umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, bütün sıkıntılardan kurtulmaya, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunu boğulmaktan kurtarmak üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments