Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğu boğulmaktan kurtarmak

Rüyada çocuğu boğulmaktan kurtarmak

Rüyada çocuğu boğulmaktan kurtarmak mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada çocuğu boğulmaktan kurtarmak gördüyseniz:

  • Maddi anlamda büyük kazançlarınız olabilir buna karşılık hakkınızdaki dedikodular da artabilir.

Rüyada suda boğulan çocuğu kurtarmak kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada erkek çocuğunu boğulmaktan kurtarmak aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, daha fazla yakınlaşacağına işarettir.

Rüyada kendi çocuğunu boğulmaktan kurtarmak hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada çocuğunu boğulurken kurtarmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, sorunlarından kurtulacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine inanılır.

Rüyada çocuğu boğulmaktan kurtarmak bazı kaynakların tükeneceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, çok kıskanacağı bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada çocuğunu boğulmaktan kurtarmak resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, kötü sözler duyulacağına, yeteneklerini geliştirmeye alamet etmektedir.

Rüyada boğulan çocuğu kurtarmak kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına alamet eder.

Rüyada boğulan bir çocuğu kurtarmak maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, yol alacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments