Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu boğulmaktan kurtarmak

Rüyada çocuğunu boğulmaktan kurtarmak

Rüyada çocuğunu boğulmaktan kurtarmak çok rahat bir hayat yaşayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, keyfinin olmayacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğunu boğulmaktan kurtarmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizde dürüstlük önem taşıyor.

Rüyada çocuğu boğulmaktan kurtarmak daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, hem itibar edineceğine, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine alamet eder.

Rüyada erkek çocuğunu boğulmaktan kurtarmak iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada kendi çocuğunu boğulmaktan kurtarmak işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine işarettir.

Rüyada bir çocuğu boğulmaktan kurtarmak işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, maddi imkânların günden güne çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada havuzda boğulan çocuğu kurtarmak sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, hayata karşı cesaretini kıracağına tabir olunur.

Rüyada denizde boğulan çocuğu kurtarmak kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, ana baba sözü dinlemeye, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunu boğulurken kurtarmak hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada suda boğulan çocuğu kurtarmak sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments