Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu boğulurken kurtarmak

Rüyada çocuğunu boğulurken kurtarmak

Rüyada çocuğunu boğulurken kurtarmak uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, zaman bulmakta zorlanacağına, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada çocuğunu boğulurken kurtarmak gördüyseniz:

  • Kendinizi kötü bir duruma düşürmemek veya imajınıza zarar vermemek için gayret göstermeniz gerekiyor.

Rüyada boğulan bir çocuğu kurtarmak büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına delalettir.

Rüyada denizde boğulan çocuğu kurtarmak mutlu ve huzurlu olunacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğu boğulmaktan kurtarmak çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada havuzda boğulan çocuğu kurtarmak bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunu boğulmaktan kurtarmak zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına rivayet eder.

Rüyada bir çocuğu boğulmaktan kurtarmak kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suda boğulan çocuğu kurtarmak ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, sadaka ya da zekat vereceğine işaret eder.

Rüyada çocuğunu boğulurken kurtarmak yapılan ahlaksız davranışlara, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments