Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi çocuğunu boğulmaktan kurtarmak

Rüyada kendi çocuğunu boğulmaktan kurtarmak

Rüyada kendi çocuğunu boğulmaktan kurtarmak ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, anne baba ile ters düşüleceğine, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi çocuğunu boğulmaktan kurtarmak gördüyseniz:

  • Anında ya da hızlı karar vermeniz gerektiğinde kendinize beş dakikalık bir zaman tanıyın.

Rüyada çocuğunu boğulmaktan kurtarmak sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada suda boğulan çocuğu kurtarmak mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, uzun soluklu bir işe girileceğine, kazancın az da olsa yitirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada havuzda boğulan çocuğu kurtarmak günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğulan bir çocuğu kurtarmak maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizde boğulan çocuğu kurtarmak huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına delalettir.

Rüyada erkek çocuğunu boğulmaktan kurtarmak daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine alamet eder.

Rüyada kendi çocuğunu boğulmaktan kurtarmak mutluluk ve başarı getireceğine, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, mevkilerinin yüksek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunu boğulurken kurtarmak sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, maddi gücünün de daimi olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Güzin

Merhaba, oğlum(2,5 yaşında) rüyamda yüksek bir yerden dereye düştü bende peşinden ayakkabılarımı çıkarıp aşağıya atladım peşinden, oğlumun düştüğü yer çok kısa iken ben atladığımda çok uzak bir yerden atlamış gibi uzun sürdü ama hiç korkmadım atlarken ve sakince oğlumun olduğu yere düştüm sırt üstü duruyordu kendime çektim ve sırtına vurdum boğzında ki suyu attı ve kendine geldi hızlıca çıktım yukardan annem kıyft attıhastane yakındaydı hastaneye götürdüm ve doktorun kapısına geldiğim de uyandım

Güzin

Çok teşekkür ederim tabir için