Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuzda boğulan çocuğu kurtarmak

Rüyada havuzda boğulan çocuğu kurtarmak

Rüyada havuzda boğulan çocuğu kurtarmak hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, başarıyla geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada havuzda boğulan çocuğu kurtarmak gördüyseniz:

  • Gerilimi doğru yönetmek gerekiyor.

Rüyada havuzda boğulan çocuğu kurtarmak mesai saatlerinin de uzun olacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada havuzda boğulmaktan kurtarmak manevi olarak çok rahat edileceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine tabir olunur.

Rüyada havuzda boğulan birini kurtarmak gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına yorulmaktadır.

Rüyada havuzda boğulanı kurtarmak sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada havuza düşen çocuğu kurtarmak kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunu boğulurken kurtarmak eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğunu boğulmaktan kurtarmak çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir çocuğu boğulmaktan kurtarmak yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments