Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda boğulan çocuğu kurtarmak

Rüyada suda boğulan çocuğu kurtarmak

Rüyada suda boğulan çocuğu kurtarmak iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, kısmetinin ve şansının kapanacağına, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, tüm sıkıntıların giderileceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suda boğulan çocuğu kurtarmak gördüyseniz:

  • Olayların gerçekleşmesini sağlamak için bir girişimde bulunmalısınız.

Rüyada suda boğulan çocuğu kurtarmak kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada suda boğulanı kurtarmak hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına alamet eder.

Rüyada suda boğulan bebeği kurtarmak dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada bulanık suda boğulan birini kurtarmak özel hayatının da yolunda gideceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, onlara hocalık edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada suda boğulmaktan kurtarmak Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada suda boğulan köpeği kurtarmak geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, rızkın gittikçe azalacağına rivayet eder.

Rüyada suda boğulan birini kurtardığını görmek görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine alamet eder.

Rüyada suda boğulan kişiyi kurtarmak arif kimselerden sayılacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, verilen emeklerin heba olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments