Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek çocuğuna tokat atmak

Rüyada erkek çocuğuna tokat atmak

Rüyada erkek çocuğuna tokat atmak ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, endişe ettiği işlerin son bulacağına, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, çarelere kavuşacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek çocuğuna tokat atmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu düzenlemeniz gerekiyor.

Rüyada erkek çocuğuna tokat atmak üzüleceğine ve ağlayacağına, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine inanılır.

Rüyada erkek çocuğa tokat atmak deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, sorunlarının günden güne azalacağına, büyük miktarda kazanç sağlayacağına delalet eder.

Rüyada küçük çocuğa tokat atmak zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, hasret giderileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi çocuğuna tokat atmak kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, tamamlanmadan kalacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına yorulur.

Rüyada çocuğuna tokat atmak elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere alamet etmektedir.

Rüyada bir çocuğa tokat atmak kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, işlerinin istediği gibi olacağına, emeklerinin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğe tokat atmak işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, masa başı bir işe girileceğine, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada bir erkeğe tokat atmak düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments