Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğuna tokat atmak

Rüyada çocuğuna tokat atmak

Rüyada çocuğuna tokat atmak çevresindeki herkese yardımcı olacağına, özgüveninde artış yaşanacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, işinin ehli durumuna geleceğine, çirkin sözler işitileceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğuna tokat atmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinize çeki düzen verebilirsiniz.

Rüyada bir çocuğa tokat atmak çok büyük bir şok yaşayacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, asla yüksünmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek çocuğa tokat atmak kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına inanılır.

Rüyada erkek çocuğuna tokat atmak güç kaybedeceğine, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi çocuğuna tokat atmak uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına işarettir.

Rüyada küçük çocuğa tokat atmak artık kötü günler yaşamayacağına, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğuna tokat atmak sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada sevgiliye tokat atmak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada polise tokat atmak herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments