Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğe tokat atmak

Rüyada erkeğe tokat atmak

Rüyada erkeğe tokat atmak kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, çok kötü hissedileceğine, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına delalet eder.

Rüyada erkeğe tokat atmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler yapmak istediklerinizi veya planlarınızı bilirlerse size destek verebilirler, haberdar olmalarını sağlamanızda fayda var.

Rüyada erkek çocuğuna tokat atmak ruhen güzelleşeceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine delalettir.

Rüyada erkek kardeşine tokat atmak müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, zevkli ve güzel hale geleceğine, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkeğe tokat atmak hem yaşama olan inancına kavuşacağına, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada bir erkeğe tokat atmak yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına inanılır.

Rüyada erkek çocuğa tokat atmak endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine inanılır.

Rüyada anneye tokat atmak başa iş açacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada geline tokat atmak atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine tabir olunur.

Rüyada ablaya tokat atmak huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, refaha erileceğine, kazancının her gün daha fazla artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments