Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek çocuğa tokat atmak

Rüyada erkek çocuğa tokat atmak

Rüyada erkek çocuğa tokat atmak kendisini çok rahatsız hissedeceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, dost çevrenizin genişleyeceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına yorulur.

Rüyada erkek çocuğa tokat atmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir veya keyifli planlar yapabilirsiniz.

Rüyada erkek çocuğa tokat atmak atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğuna tokat atmak kişinin kazancının artacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada küçük çocuğa tokat atmak yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir çocuğa tokat atmak hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına delalettir.

Rüyada kendi çocuğuna tokat atmak isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Rüyada çocuğuna tokat atmak fırsatların elden kaçırılacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, genç kimselere eğitim vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğe tokat atmak sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada erkek kardeşine tokat atmak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments