Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi çocuğuna tokat atmak

Rüyada kendi çocuğuna tokat atmak

Rüyada kendi çocuğuna tokat atmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, zenginliğe kavuşulacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi çocuğuna tokat atmak gördüyseniz:

  • Yenilenmek size iyi gelecek.

Rüyada erkek çocuğuna tokat atmak iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, hastaysa şifa bulacağına, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kendi çocuğuna tokat atmak sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğa tokat atmak geçim sıkıntısı yaşanacağına, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir çocuğa tokat atmak mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, o işten ekmek yiyeceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğuna tokat atmak hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, mutlu bir insan olunacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük çocuğa tokat atmak çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüye tokat atmak iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kardeşine tokat atmak aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments