Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğe tokat atmak

Rüyada bir erkeğe tokat atmak

Rüyada bir erkeğe tokat atmak yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, zorluklarını aşmayı bileceğine, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına yorulur.

Rüyada bir erkeğe tokat atmak gördüyseniz:

  • Söz konusu kimsenin size karşı iğneleyici sözler sarfetmesi olasıdır.

Rüyada erkek çocuğa tokat atmak daha rahat bir nefes alacağına, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada erkeğe tokat atmak kazancın artmasına, arzularına kavuşacağına, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına işaret eder.

Rüyada bir erkeğe tokat atmak elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına işarettir.

Rüyada erkek çocuğuna tokat atmak çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, planların sarkacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek kardeşine tokat atmak daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine alamet eder.

Rüyada bir kıza tokat atmak hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, kişinin başına kötü bir olay geleceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine inanılır.

Rüyada anneye tokat atmak göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada sevmediğin birine tokat atmak tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments