Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük çocuğa tokat atmak

Rüyada küçük çocuğa tokat atmak

Rüyada küçük çocuğa tokat atmak ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, maddi durumunun düzeleceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada küçük çocuğa tokat atmak gördüyseniz:

  • İnsanlar bazı konulara yaklaşımınızı ya da yapacağınız sunumları görmek için sabırsızlanıyor olabilirler.

Rüyada küçük çocuğa tokat atmak işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, adım atarken çok zorlanacağına delalet eder.

Rüyada erkek çocuğa tokat atmak kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine işarettir.

Rüyada erkek çocuğuna tokat atmak sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi çocuğuna tokat atmak istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, yaşamın kolaylaşacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğuna tokat atmak uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına alamet eder.

Rüyada bir çocuğa tokat atmak uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, başarılarının eksilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşine tokat atmak daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine yorulur.

Rüyada sevgiliye tokat atmak giderileceğine, iş hayatında günah işleyeceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments