Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insan yüzüne tükürmek

Rüyada insan yüzüne tükürmek

Rüyada insan yüzüne tükürmek onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, düşman malından yemeye, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, rahat bir iş hayatının başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada insan yüzüne tükürmek gördüyseniz:

  • Bazı konuların ilerlemesi veya gelişmesi için diğerlerinin harekete geçmesini beklememeli, siz harekete geçmelisiniz.

Rüyada bir insanın yüzüne tükürdüğünü görmek sorunlarını aşacağına, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada insan yüzüne tükürmek yaraların merheminin bulunulacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına tabir olunur.

Rüyada insanın yüzüne tükürmek daha iyi mağazalardan giyineceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, kendi işine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir insanın yüzüne tükürmek maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, çok büyük menfaatler kazanacağına işaret eder.

Rüyada birini yüzüne tükürmek sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne tükürmek tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, güzel bir gelecek sahibi olunacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada düşmanın yüzüne tükürmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, verimli ve bereketli işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin yüzüne tükürmek kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, yüklü siparişler alacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments