Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yüzüme tükürdüğünü görmek

Rüyada birinin yüzüme tükürdüğünü görmek

Rüyada birinin yüzüme tükürdüğünü görmek çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, para yatıracağına, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine işarettir.

Rüyada birinin yüzüme tükürdüğünü gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız eden bazı konularda huzura kavuşacaksınız.

Rüyada düşmanın yüzüne tükürmek el açmayacağına, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Rüyada yüzüne tükürmek çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada adamın yüzüne tükürmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına yorulur.

Rüyada birinin yüzüme tükürdüğünü görmek kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocanın yüzüne tükürmek küskünlük yaşanacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada erkeğin yüzüne tükürmek kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzüne tükürdüğünü görmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, hayata küsecek duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada şeytanın yüzüne tükürmek işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments